Tra/dhtoi gruan me shoqen e ngushtë të saj, das/hnorja fut në bu/rg 45-vjeçarin nga Vora

Një lidhje dashurie me shoqen e ngushte të bashkëshortes duket se i ka kushtuar shtrenjtë 45 vjeçarit nga Vora.

Gjykata e Tiranës vendosi për të masën e sigurisë “arrest me bu/rg” pasi e dashura, e cila kishte vendosur ti jepte fund lidhjes, ka bërë për të kallzimin në polici ku e akuzonte për përndjekje.

Por vetë i arrestuari ka rrëfyer ne gjykatë se nuk e kishte kë/rcënuar dhe nuk e kishte ushtruar dh/une, madje tha se me te se kishte edhe mardhenie te mira dhe hyrje dalje familjare

“Kishte dy javë që nuk donte të bashkoheshim si herët e tjera. Shkova ta merrja si herët e tjera. Ajo ishte e mërzitur. Pasi ecëm 100 metra, më tha mbaje se do të shkoj në polici.”

Të njejtën gjë ka pretenduar edhe avokati mbrojtës që ka kërkuar masë më të bute sigurie

“Klienti im ka një marrëdhënie shoqërore me kallëzuesin dhe ditën e ngjarjes kanë dashur të sqarojë këtë marrëdhënie dhe nuk ka pasur qëllim ta kër/cënojë apo ta vërë në pozitë tjetër siç pretendoi akuza”.

Ndërsa prokurorja e çështjes kërkoi nga gjykata arrest me bu/rg kërkesë që u pranua nga gjyqtari i çështjes Artan Gjermeni.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *