Tragjedia në familjen shqiptare në Cyrih/ Arrestohet vajza, dyshoi se e vrau të atin

0
462

This post has already been read 31 times!

Vr asja e shqiptarit 47 vjeçar në Zvicër, sipas raportimeve të para ishte enigmë. Megjithatë, zyrja e prokurorit publik tash supozon se vajza 18 vjeçare ka pla gosur të atin, gjatë një mosmarrëveshje familjare.

Vajza është arre stuar që atëherë, ekziston prezumimi i pafajësisë. Kosovari tashmë i ndjerë ka drejtuar biznes të makinave për 20 vjet. Një i punësuar tek ai thotë se ngjarja e ka befasuar. “Asnjëherë nuk ka pasur konf likte mes tyre. Ata ishin njerëz paqësorë. Ata janë njerëz shumë të mirë. Djali është student dhe ka një firmë”.

Sipas policisë të Cyrihut, prapavija e ngjarjes mbetet ende e paqartë. Rasti po hetohet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here