Një përplasje autobusi dhe kamioni në Pakistan vr.au 28 dhe pla.gosi 40 njerëz, tha policia atje.

Një autobus që transportonte punëtorë u përplas me një kamion në një rrugë të zënë në provincën pakistaneze të Punjab, tha policia, duke shtuar se shkaku i aksidentit nuk dihet në këtë kohë. Ekipet e shpëtimit thanë se të plagosurit u dërguan në një spital aty pranë.

Policia shtoi se punëtorët po ktheheshin në shtëpi për të festuar festën e ardhshme myslimane të Kurban Bajramit. Aksidentet e trafikut janë të zakonshme në Pakistan për shkak të rrugëve të këqija dhe mosrespektimit të tyre.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here