Trazira në studion e Top Channel, Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin

0
16

“Je si vaji i Borshit, ekstra i virgjër”, ky koment i Julit një nga djemtë e rinj në përputhen nxehu Sindin, e cila kërkoi që ky i fundit të largohej nga studio.

Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.

Sindi shpërtheu keq në studio

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here