Kryeministri Edi Rama dhe Presidenti Ilir Meta prej kohësh hedhin akuza të rënda ndaj njëri-tjetrit.Por sot ata ishin të detyruar për të qenë bashkë në Durrës te stërvitja e ‘Defender Europe 21″.


Kjo ceremoni u transmetua ‘live’ në Facebook edhe nga kryeministri Edi Rama.


Mirëpo në momentin që fjalën përshëndeste në këtë ceremoni e mori Presidenti Meta, kryeministri Rama e ndërpreu transmetimin ‘live’ në faqen e tij zyrtare të Facebook-ut.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here