Bernard dhe Dominique Tapi ranë pre e gr.ab.itjes, ndërsa u l.idhën me kabllo dhe u rr.ahën nga disa persona të ma.skuar.

Bernard Tapi, një biznesmen 78-vjeçar mori god.itje në kokë me një dorezë.

Siç shihet edhe në fotot e publikuara, ata janë rr.ahur barbarisht, teksa kri.mi.nelët rrë.mb.yen bizhuteritë e tyre.

Bashkëshortja e biznesmenit, e cila mori një go.dit.je në fytyrë, arriti të shp.ëtojë nga gr.ab.itja, teksa kërkoi ndihmë nga fqinjët dhe më pas tele.fonoi pol.icinë.

Sipas Dominique Tapi, gr.abitësit kanë ushtruar dh.unë, ndërsa e kanë tërh.equr zv.arrë nga flokët, në mënyrë që të mësonin se ku ndodheshin bizhuteritë.

Bëhet me dije se pasi gra.bi.tësit nuk gjetën asgjë, janë treguar akoma dhe më të dh.u.nshëm.

Nga këqyrja e kamerave të sigurisë, shihet se hajdutët futen në shtëpi përmes dritares në katin e parë.

Gra.bi.tësit morën dy orë Rolex, si dhe bizhuteri.

Kujtojmë që Bernard Rose Tapie është një biznesmen francez, ndërsa ka qenë i përfshirë në ak.trim dhe është zgjedhur dy herë deputet.

Burimi: nicematin.com/Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here