U lidhën këta kaq shpejt/ Iliri ja thotë shqip e shkurt Gilbertës: Unë kam menduar shumë për ty

0
12


Marrëdhënia mes Gilbertës dhe Ilirit duket se ecën mjaft mirë.

Iliri dhe Gilberta kanë shfaqur pëlqimin për njëri-tjetrin që në fillim. Edhe në takimin e radhën, në studio, ata u shfaqën mjaft të afërt. Madje, që në fillim Ilirit u interesua për të afërmit e Gilbertës, që nuk kanë qenë mirë nga ana shëndetësore.

Gilberta: Për momentin do të të zgjedh ty, kur Bora të më pyesë do të thëm prapë ty!

Iliri: Ah, dhe unë kisha gjëra për të thënë. Më vu re me shpatulla pas murit.

Gilberta: Më ke menduar

Iliri: Të kam menduar, por nuk do ta them ty. Kam dashur të të takoj, por kam f rikë se mos them ndonjë gjë të madhe.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here