Një debat i ash për ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në emisionin Open në Top Channel. Teksa diskutohej për “l uftën” Rama-Meta, dy analistët Frrok Çupi dhe Robert Rakipllari e kthyen në personale.

“Mbylle more gojën se po flas unë tani, mos përsërit fjalët e mia,” i tha Çupi. “Dëgjo mos më bëj mua si i fo rtë ti,” përgjigjet Rakipllari.

“Ore çfarë është ky, ik mo se je një copë idioti,” u kthye Çupi. “Mos e kalo në ofendime per sonale, se po të duash e çojmë dhe aty, se s’kam fr ikë njeri, e jo më ty, unë s’po të konsideroj fare, thuaj mendimin tënd, unë them timin,” tha Rakipllari.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here