‘UIëriti, u mërzit’, por ja cfare i ka bere Rita Lati kur Roza i tregoi që ka humbur vlrgjërlnë

0
202

Me tortë në duar, ja çfarë ka bërë Rita Lati sapo e bija i ka treguar për herën e saj të parë!

‘UIëriti, u mërzit’, por ja si ka reaguar Rita Lati kur Roza i tregoi për herën e parë Aktorja e humorit, Rita Lati dhe e bija, Roza Lati.

Rita Lati dhe e bija, Roza kanë një marr.ëdhënie për t’u pasur zili, dhe bashkë flasin si të ishin shoqe. Ata kanë treguar një episod nga e kaluara kur Roza adoleshente i ka treguar nënës së saj se kishte kr.yer mar.rëdhënie se.ksuaIe për herë të parë.

Aktorja e humorit njihet për natyrën e saj pa komplekse dhe sigurisht dhe reagimi i saj ishte i tillë. Roza ka treguar se nëna e saj në fillim uIëriti, pastaj u mërzit por edhe u mallëngjye.

“Rita Lati ka tre emocione të ndryshme për tre sekonda. Emocioni i parë, uIëriti, emocioni i dytë, u mërzit, emocioni i tretë, u mallëngjye. Goca ime është bërë vajzë e rritur tha dhe doli nga shtëpia. Pas 15 minutash erdhi me një tortë.”-tregoi Roza Lati për reagimin e nënës së saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here