Arkimed Lushaj ose I njohur ndryshe me emrin artistik Stresi, ka konfirmuar publikisht ndarjen nga partnerja e tij Kejsi.

“Po ua shpjegoj njëherë e mirë të gjithëve që me zor e prisni këtë lajm. Vajzë më të mirë dhe familje më të mirë se e saj sot e 1000 vjet nuk gjej më, por jeta kështu është nuk mbaron këtu, vazhdon kështu që boll me këto pyetje. Nuk jemi më bashkë”– iu përgjigj Stresi, ndjekësve të tij, të cilët e pyetën “se si është Kejsi”.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here