Moderatorja Aulona Musta është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe shpeshherë ndan momente kur vajza e saj ha shëndetshëm, kur mëson dhe flet anglishten rrjedhshëm.

Por së fundmi, Aulona ka publikuar një video të vajzës së saj Amara, ku të gjitha kanë mbetur pa fjalë nga mënyra se ai ajo e flet gjuhën kineze dhe po përpiqet që t’ia mësojë dhe mamasë së saj.

https://youtu.be/zCy8I5Ik9Y8

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here