Ups/ Basha lavdëron pa dashje Ramën dhe Veliajn; Super lagja si gjithë Shqipëria


Ditën e sotme kreu demokrat zhvilloi takime me biznese në zonën e Qesarakës në kryeqytet. Teksa u ndal në një dyqan, Basha pyet një vajzë se si i duket lagjja.

Vajza ndonëse demokrate, i përgjigjet: “Super fare”. Ndërsa Basha ia ktheu: “Si gjithë Tirana, si gjithë Shqipëria”.

Batutat: Basha: Si duket lagjia?

Vajza: Super fare, Basha: Si gjithë Tirana, si gjithë Shqipëria.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *