Urgjencë për ndihmë! O motra dhe vëllezër shqipëtarë viheni dorën në zemër, ky vogëlush ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë/ Po lutet familja

0
21

This post has already been read 19 times!

Rion Gashi, vuan nga Le ukimia Ak ute Lympho blastic. Dyvjeçari ka nevojë urg jente për shërim në Turqi. Trajtimi i vogëlushit kushton 110 mijë euro, prej të cilave 30 mijë janë siguruar nga Qeveria e Kosovës.

Deri më tani familja i ka siguruar vetëm 10 mijë euro, por ka nevojë edhe për më shumë që të arrijë shumën që po i kërkohet për ta shëruar të voglin e tyre.

Njerëz të vullnetit të mirë ndihmën tuaj mund ta jepni në llogarinë bankare në emër të Zahide Gashi:

NLB IBAN: 17-01-01 8602 1444.65

SWIFT CODE: NLPR XK PR.

Apo duke kontaktuar edhe familjarët në numrin e telefonit: 049 118 968.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here