Urgjente! Lutet babai: Shqiptarë vini dorën në zemër më ndihmoni ta shpëtoj djalin e kam të parin dhe të vetmin, unë nuk kam as bukë të ha

0
29

This post has already been read 16 times!

Lejan Hasani nga Mitrovica, ka lindur parakohe (në javën e 33-të) në Kliniken Obstetrike- Gjinekoligjike në QKUK, më 1 shtator të këtij viti.

No description available.

Që në ditët e para të jetës së tij i është dashur t’u nënshtrohej in tervenimeve, kjo për shkak të shëndetit të tij, të dobët.

Prindërit e tij, Fatmire dhe Kujtim Hasani bëjnë apel që kushdo që ka mundësi t’u dalë në ndihmë, kjo pasi që ata nuk i kanë kushtet e nevojshme për trajtim jashtë vendit.

Lejani vuan nga “Nn masculinus eutrophicus pretempore 33 jgj; Sepsis/ Acinetobacter spp; Atresio oesphagei cum fistula T-E, occlusion fistulae T-E.VSD muscularis”.

Meqenëse ky lloj intervenimi nuk kryhet në SHSKUK, indikohet trajtim urgjent kirurgjik në ndonjë qendër të specializuar jashtë vendit, shkruan IndeksOnline.

Është babai i foshnjës, Kujtimi ai i cili bën thirrje për ndihmë, duke përmendur faktin se kanë kushte jo të mira dhe se jetojnë me ndihmë sociale.

“Ju kisha bë thirrje me na ndihmu, Lejani është fëmiu jonë i parë dhe po lu fton për jetën. Një ndihmë sado e vogël nga cilido qoftë për ne do të thotë shumë. 30 mijë euro na ka siguruar Ministria e Shëndetësisë, por na duhen edhe 30 mijë euro të tjera për të kryer shërbimet në Turqi, na ndihmoni të kalojmë këtë dhimbje”, ka thënë mes tjerash ai në një bisedë.

No description available.

No description available.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here