Rreth orës 09:00 të paradites, 2 persona ende të paidentifikuar e kanë sulmuar transportuesin, duke i marrë rreth 30 milionë lekë të vjetra.


TIRANË– Një 55-vjeçar, i cili po transportonte me motor para në disa pika valute ka rënë pre e grabitësve. Rreth orës 09:00 të paradites, 2 persona ende të paidentifikuar e kanë sulmuar transportuesin, duke i marrë rreth 30 milionë lekë të vjetra.


Mësohet autorët kanë qenë gjithashtu me motor dhe janë larguar me urgjencë nga vendi i ngjarjes. Kanë qenë kalimtarët e rastit që kanë tentuar fillimisht të ndalojnë autorët, por nuk ia kanë dalë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here