Vajza i mer jetën babait 75 vjeç pa pikë mëshire dhe pse ai u lut: Nuk e duroj dot më, nuk do ushqeja atë…

0
32

This post has already been read 26 times!

Një va jzë i ka marrë jetën babait të saj. 48-vjeçarja nga Gjermania i ka marrë jetën babait 75 vjeç teksa ai ishte duke u larë në vaskë.

Foto ngacmuese

Ajo ka da lë para gj ykatës dhe thuhet se do të marrë një dë nim goxha të gjatë. U zbula se vajza ia kishte marrë jetën babait sepse u gjetën gjurmët e gishtave të saj në vaskë.

Thuhet se ajo mund ta ketë bërë këtë gjë pasi ka pasur një grindje me babanë e saj, kurse disa të tjerë mendojnë se ia ka ma rrë jetën sepse nuk donte të kujdesej më për babanë e saj të moshuar.

Por ajo që duhet thënë është se të gjithë kanë mbetur të tro nditur nga kjo ngjarje në Gjermani.

Foto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here