Vdekja e mistershme e 23-vjeçares, çfarë kuptimi kanë tatuazhet që kishte ‘gdhendur në trup’?  Zot sa gjynah –

Janë zbërthyer sot tatuazhet që u konstatuan në trupin e 23-vjeçares Evgjeni Baxho. E reja ndërroi jetë në rrethana të mistershme ndonëse fillimisht u raportua se shkak ishte infeksioni i dhëmballës, por policia dhe prokuroria kanë nisur hetim të thelluar të ngjarjes tragjike.

Nga zbërthimi ka rezultuar se tatuazhi në barkun e viktimës është një bashkim i simboleve rune (naziste).

Përkatësisht, kuptimi i tyre është:

Tiëaz – shigjeta që nënkupton nder, drejtësi dhe autoritet

Odal – romb që nënkupton shtëpi, pasuri e trashëguar

Algiz – pamje sfurku do nënkupton mbrojtje dhe shëndet

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *