Vëllai i m err je tën të vëllait/ Dhi mbje e madhe, përse o Zot se i solli në jetë e njëjta nënë

0
25

This post has already been read 22 times!

Një trag jedi e madhe raportohet se ka ndodhur në Gjermani. E ditur nga mediat gjermane bëhet se vëllai i ka m arrë jetën të vëll ait.

German police height requirements not measuring up | Germany| News and in-depth reporting from Berlin and beyond | DW | 08.08.2017

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Emmering. Pol icia gjermane thotë se vëllai kishte q ël luar vëllanë e tij me ha n xh ar.

E gjithë ngjarja e rë ndë ka ndodhur brenda shtëpisë së dy vëllezërve. Ende nuk dihet se përse e ka bërë këtë veprim kaq të rëndë.

Po licia ndodhet në vendin e ng jarjes dhe po punon për ta zbard hur atë që ka ndodhur.Emmeringu ndodhet afër My nihut.

Foto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here