Vendosa të shpëtojë fëmijën tim – Korrieri.net


Postimi i Eliza Dushkut: Doza e dytë dje me Pfizer-Biotech (mARN) – deri më tani, shumë mirë! Vendosa të bëja # vaksinat, në 5 dhe 6 muaj # shtatzënë, për të mbrojtur veten dhe foshnjën time në bark+ vogëlushin tim Bourne! Të gjithë mjekët e mi, CDC, OBSH, të dhëna hyrëse, + më e rëndësishmja: burri im & ndihem i sigurt se ky ishte veprimi më i mirë.

Ne jemi më afër se kurrë për të kaluar këtë makth & duke u ndjerë kaq mirënjohës për të gjithë ata që kanë sakrifikuar për të na sjellë këtu; dhe përcjellim dashuri për të gjithë ata që kanë vuajtur dhe humbur.

Vaksinat funksionojnë dhe do ta kthejnë botën në normalitetin që ne të gjithë dëshirojmë.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *