Komiteti Teknik i Ekspertëve ka lajmëruar pak caste më parë masat e reja anti-Covid, në bazë të përmirësimit të situatë epidemiologjike në vend. Këto masa të reja do të hyjnë në fuqi në 1 qershor.

Masat e reja nga data 1 qershor 2021:

-Hiqet detyrimi për mbajtjen e masakës në ambiente të hapura
–Maska e detyrueshme ne ambiente të mbyllura dhe transportin publik
-Rekomandohet mbajtja e saj në vende ku ka grumbullime
-Ora policore zgjatet me 1 orë, nga ora 22.00 në orën 23.00
–Diskot mbeten të mbyllura
-Muzika e ndaluar pas orës 22.00

Vijon…


Previous articleMblidhet Komiteti Teknik i Ekspertëve, ja vendimet që merrenNext articleItali/ Zona e bardhë: këto janë rregullat, te rihapet gjithçka paraprakisht

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here