Veprimet që bën do të të kthehen pas, qofshin ato vepra te mira apo te këqija. Një grua qëlloi pranë një…

Një grua qëlloi pranë një a.k.s.i.d.e.n.t.i. Aty pa nje djalë të ri që ishte p.l.a.g.o.s.u.r rëndë dhe menjëherë e hipi në makinën e saj dhe e dërgoi me urgjencë në spital. Infermierët e morën djalin dhe e bënë gati për operacion.

Gruaja thërret doktorin e operacionit dhe i thotë që duhet urgjentisht të operojë një djalë të ri në gjendje të rëndë që ndodhet në sallën e operacionit. Ai i tha se nuk e prek me dorë nëse ajo nuk paguan 2 mijë dollarë. Duhen mbuluar shpenzimet e operacionit, ia pret shkurt ai.

 

Gruaja i thotë të lutem bëje dhe ndërkohë unë po shkoj në shtëpi të mar paratë e ti sjell pasi nuk i kam aq me vete. Mjeku i thotë, më sill paratë në fillim pastaj do e operoj. Shkon gruaja me nxitim në shtëpinë e saj, mer lekët dhe kthehet pas 20 minutash.

 

Ndërkohë djali kishte ndërruar jetë. Mjeku sapo e shikon të a.k.s.i.d.e.n.t.u.a.r.i.n vëren që ishte djali i tij dhe nis të qajë me ulërima. Gruaja i thotë mjekut, urdhëro zotëri paratë. Mjeku duke qarë i thotë, për çfarë i dua ato para tani, ai është im bir dhe ka ndërruar jetë tashmë. Merri gjithsesi i thotë gruaja, të mbulosh shpenzimet e v.a.rr.i.m.i.t të djalin tënd.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *