Vertikal restore/ TRENDY në kirurgjinë estetike që të bën të dukesh 30 vite më i ri

Plakja e fytyrës na ndodh të gjithëve dhe kur ndodh, në një periudhë relativisht të shkurtër, fytyrat tona fillojnë të duken ndryshe nga sa e shohim veten. E thënë ndryshe, ne ndihemi po aq të rinj dhe të gjallë sa gjithmonë kemi ende fytyrat tona të tregojnë moshën tonë të vërtetë.

Më 3 dhjetor 2018, Dr. Amir M Karam, një kirurg plastik i fytyrës i çertifikuar në Luginën e Karmelit, San Diego, përdori emrin “Vertical Restore” për herë të parë në treg. Më 24 Mars, 2020, qeveria amerikane i lëshoi ​​atij një certifikatë që e njohu zyrtarisht atë si një markë tregtare të regjistruar.

Dymbëdhjetë vjet praktikë dhe perfeksionizëm kishin hyrë në procedurën që i referohej, por emri më në fund ishte klikuar.

“Rivendosja vertikale është një procedurë rinovimi që ndikon në vetull, në mes të sipërfaqes, në nofullën dhe në qafë”, thotë regjistrimi i markës tregtare. Rivendosja vertikale është një procedurë kirurgjikale – një shërbim – që nuk përsëritet lehtë. Ndërsa rezultati i çdo procedure kirurgjikale varet më shumë nga aftësia dhe shkathtësia e kirurgut sesa nga çdo gjë tjetër, jo të gjitha procedurat janë mjaft unike për të garantuar regjistrimin e markës tregtare.”- shpjegon mjeku.

Por, edhe ato që nuk janë nuk janë produkt i prodhimit të paracaktuar.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *