Dua Lipa, është padyshim personifikim i fjalës sukses, edhe pse në moshë të re.

Arritjet e saj të mëdha i kanë sjellë të ardhura të majme, duke e bërë kështu një ndër artistet e reja më të pasura.

Sipas mediave të huaja, Dua Lipa është këngëtarja e dytë më e paguar në Mbretërinë e Bashkuar, falë pasurisë së saj neto 36 milionë paund, ose 41.8 milionë euro.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here