Prezantuesi i radios BBC Dom Busby ka vdekur në moshën  53 vjeç, pak ditë pasi u sëmurë.

Busby, i cili është përshkruar si një “njeri i shkëlqyer” nga kolegët e tij, ishte i njohur për punën e tij në BBC Sport dhe BBC Radio 5 Live.

Karriera e tij në radio përfshin më shumë se 30 vjet.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here