Një ak sident i rëndë ka ndodhur në autostradën A32 Torino-Bardonecchia për shkak të rrugës së ngrirë dhe kushteve atmosferike.

Sipas autoriteteve Italiane a ksid enti ka ndodhur në hyrje të tunelit Serre la Voute, midis Exilles dhe Salbertrand. Pol icia, amb ulancat, zjar rfikësit dhe Kryqi i Kuq i Susas janë në vend.

Në aks ident janë përfshirë 25 automjete dhe raportohet për 10 persona të pl agosur dhe sipas medieve Italiane janë dy vi ktima.

.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here