Video/ Derri i egër futet në Kukës: Nuk e keni idenë c’bën në rrugë

0
15

Një derr i eg ër ka dalë në qytetin e Kukësit në këto ditë të ftohta bore. Në Gjuz të Lushnjes fëmijët ecin në këmbë për të shkuar në shkollë dhe bëhet fjalë për një rrugë dhish.

Një banor kërc ën on pulat e zogjtë me korona virusin, në mënyrë që t’i fusë në kotec.

Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here