Një video e Grida Dumës po bën namin në rrjet. Teksa shfaqet në një prej takimeve elektorale, Grida Duma sfidonte Erion Veliaj duke thënë se nëse PS merrte merr 7% të votave në Kavajë e Rrogozhinë, ajo do e linte mandatin e deputetes.

Ndërkohë, zgjedhjet përfunduan dhe Duma shënoi humbje në dy bastionet e mëdha të së djathtës.

https://www.facebook.com/memetshqiptare/videos/171038011597194


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here