(Video) Edhe gruaja dhe vajza e Arditit kanë dalë me korona/ Ai të përlot me fjalët: Nuk përqafoja dot vajzën

0
22

Siç dihet moderatori i njohur Ardit Gjebrea është infektuar me Covid-19 dhe për shkak të sëmundjes ai e ka prezantuar emisionin “E Diela Shqiptare” nga shtëpia.

Arditi ka bërë një interviste online me mjekun që po e kuron dhe ka treguar se edhe Anna vajza e tij është infektuar me Covid e cila e ka marrë në shkollë. I pyetur nga Arditi, mjeku pleumolog Ardian Jorgji tregoi se sipas studimeve amerikane fëmijët kanë ngarkesa virale të barabarta me një të rritur të in tu buar.

Para pak kohësh ju kishin një teori për shkallët e infektimit që vjen nga fëmijët ose tek fëmijët. A mund ta artikulojmë pak më gjerë këtë? Se tashmë jemi të dy me Covid, a ka problem kur janë dy persona me Covid që të rrijnë afër me njëri-tjetrin?

Ardian Jorgji: Dashuria prindërore dhe më e ëmbël ajo e fëmijës për prindin, për mua jep një pozitivitet kaq të madh sa unë për veten nuk do ta ndaloja.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here