(Video) E reja lejon te moshuarin ti fuse duart/ Qytetari: Ia mori pensionin ajo…

0
136

This post has already been read 29 times!

Është një shprehje e njohur tashmë ajo që “dashuria nuk njeh moshë” dhe se numrat janë të parëndësishëm në një lidhje.

Young woman holding hand of old man with walking stick - USF Health NewsUSF Health News

Përgjithësisht meshkujt preferojnë vajza të reja, saqë në ditët e sotme është kthyer në diçka normale të shohësh çifte me diferencë 10-15 vjet ose edhe më tepër.

Ndërkohë matyrshëm mund të pyetet se përse vajzat zgjedhin të lidhen me njerëz më të moshuar se vetja. Një rast i tillë ku një i moshuar është filmuar në Kombinat krah partneres së tij shumë më të re se vetja. Ai është rreth moshës 80 vjeç, ndërsa vajza 30 vjeç.

Mesazhi i mbërritur:

Kombinat Para 10 min JOQ po i vjel pensionin kjo. Ai esht 80 vjec, ajo 30.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here