Video/ I riu tallet dhe godet me shpulla te moshuarin

0
120

This post has already been read 113 times!

Bullizmi është një nga fenomenet i cili është kthyer në një plagë të madhe të shoqërisë, jo vetëm në Shqipëri, por në të gjithë botën. Pavarësisht shumë fushatave sensibilizuese që ndërrmeren, është pothuajse e pamundur që ky fenomen shqetësues, i cili të çon në veprime ekstreme, të shërohet.

Personat që bien pre e bullizmit apo edhe talljes së kthyer në dhunë janë edhe të moshuarit që nuk kanë një përkrahje. Një rast i tillë ka mbërritur edhe në redaksinë.

Një i ri, tallet dhe godet me shuplaka një të moshuar, i cili sipas një qytetari është pa përkrahje. I riu e godet të moshuarin, ndërsa ky i fundit e pranon, pasi nuk ka si të mbrohet. Është për të ardhur keq, që në vend që të moshuarit të përkrahen bien pre e tekave argëtuese të të rinjve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here