(Video) Infermierja publikon pamjet: Kështu duken mushkëritë e një njeriu që pi duhan, të zeza si katran u bëhet dhe thirrje e fortë burrave

0
35

This post has already been read 18 times!

Pavarësisht nga sa cig are pini, pirja e duh anit është padyshim e rrez ikshme për shëndetin tuaj. Të gjitha substancat në cigare janë të rre zikshme, nga kat rani tek nikotina dhe mono ksidi i karbonit. Këtu është një video që tregon qartë efektet e pirjes së duhanit në trupin e njeriut, veçanërisht në mushkëri!

pirja e duhanit

Pirja e duhanit rrit rr ezikun e kan cerit të mushkërive 23 herë dhe është përgjegjës për 87% të vde kje ve.

Një video trond itëse e postuar nga një infermiere tregon ndryshimin midis mushkërive të shëndetshme dhe mushkërive të një duhanpirësi i cili pinte një paketë cigare në ditë për 20 vjet. Videoja tregon mushkëritë e zeza, të dj egura nga kan ceri i një duhanpirësi të rëndë që nuk fryhen siç duhet kur thithin dhe marrin frymë.

Videoja:

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here