Cdo kenge te Mevlanit e kemi mesuar thuajse permendesh,ato i degjojme kudo pasi pelqehen shume nga publike.Ne lokale,makina, Instagram e gjithashtu ne koncertet e shumta qe Mevlani po organizon kohet e fundit.

Mevlani kesaj here i kendon “Tradhetares se ndjenjave” te tij.Me titullin “Dashnia”,me nje kenge ritmike i kendon dashurise se tij e cila erdhi kur ai i kishte humbur shpresat ne dashuri.
Kjo kenge eshte bashkepunim me Julin perseri dhe ndryshe nga kenga e pare,kesaj here cunat i kendojne dashurise “se mire”.

Perseri eshte Juli ai qe i korespondon pjesa rep e kenges.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here