(Video) Krenari! I shkojnë shqiptarë në restorant, kuzhineri më i famshëm në botë bën shqiponjën me duar

0
25

This post has already been read 15 times!

Nusret Gokçe është një nga kuzhinierët më të famshëm në botë me një rrjet restorantesh të quajtura Nusr-Et.

Salt Bae phenomenon Nusret not so 'bae' for New York City Health Department | Daily Sabah

Nusreti është shumë aktiv në rrjetet sociale ku në Instagram numëron mbi 30 milion ndjekës të cilët mahniten nga mënyra se si ai e ‘trajton’ mishin. Së fundmi, ai ka hapur edhe një restorant në Boston, pas atyre në Dubai, Turqi, apo edhe vende të tjera të botës.

E teksa restoranti sapo është hapur, atje nuk kanë munguar edhe shqiptarët, të cilët me krenari të madhe ia kanë treguar Nusretit se nga vijnë. Teksa ai ka qenë duke u shërbyer, një prej shqiptarëve dhe ai kanë bërë me duar shqiponjën, simbolin tonë kombëtar.

Shqiptari shkruan:

Kjo eshte bere 4:04 me oren e USA ,, ne Boston restorantin e ri qe hapi Nusr-ET para 2 ditësh.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here