Një incident ka shoqëruar dje punimet në Komisionin për Integrimin, i drejtuar nga deputetja Rudina Hajdari. Dosja.al ka vëzhguar mbledhjen, ku përveç mungesës së përqëndrimit nga deputetët, apo edhe deklaratave kontradiktore, tashmë “in jorimi” nga ana e deputetëve për punën e tyre në Kuvend, ka kapur majën.

I tillë është edhe rasti i një deputeti “mi sterioz”, i cili përmes zërit është vështirë të identifikohet. Në momentin që kryetarja e Komisionit, Rudina Hajdari po bënte apelin përmes platformës “Zoom”, se kush nga deputetët ishte i pranishëm, radha i erdhi deputetit Taulant Balla.

Pamja tregon vetëm Hajdarin, dhe në këtë moment, ndizet një nga mikrofonët e deputetëve, ku dëgjohet një telefonatë. “Dëgjo këtu ti pederast m.ti”, thotë zëri nga ana tjetër e telefonit, ndërsa pranë mikrofonit vjen edhe përgjigjia e deputetit të Kuvendit. “Pse ça bëra unë”,-thotë ai, ndërsa menjëherë linja i kalon deputetit Nikolin Staka.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here