Video po përhapet me shpejtësi, gjesti i vogëlushes 3-vjeçare ka përlotur të madh e të vogël (Video) –


Një video po përhapet me shpejtësi në rrjet duke I përlotur të gjithë. Një ditë pas aksidentit fata që I mori jetën familjes Gushi, një djalë së bashku me mbesën 3-vjeçare kanë prekur rrjetin, pasi në vendin ku ndodhi aksidenti tra.gjik kanë vendosur disa tulipanë. Djali i ri ka dhe një apel për të gjithë: Bëni kujdes, shpejtësia vret!”
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *