Video që ta prek shpirtin/ Naftëtarët futen në ditën e tretë të grevës së urisë: O të na japin lekët o të na ma rrin jetën…

0
22

This post has already been read 18 times!

Naftëtarët gre vistë të Ballshit kanë hyrë në ditën e katërt të grevës së tyre. Naftëtarët kanë ak uzuar qeverinë shqiptare për neg lizhencë.

Përfundon greva e urisë pas 10 ditësh/ Naftëtarëve të Ballshit u kalojnë 3  paga: Fitoren ia dedikojmë kolegut tonë të ndjerë - Gazeta Bulevard

Njëzëri ata kanë kërkuar që të paguhen për punën që kanë bërë dhe bëjnë. Ndërkohë në mbështetje të tyre kanë ardhur edhe ish grevistët e statcionit të pompimit Poçem.

Sipas gazetarit të Syri tv në Ballsh kanë nisur të shfaqen problemet e para shendetësore tek g revi stët e urisë.

 

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here