(Video) Thonë se janë ”Duart e Zotit”, ja ku ndodhet vendi më i bukur dhe më i shenjtë në botë: Mirësi të keni

0
24

This post has already been read 21 times!

Për të gjithë ata që duan ta lënë besimin e tyre në dorë të Zotit, një urë e re gjigante në Vietnam është vendi i parë që duhet të vizitohet.

Ura e artë në Vietnam, që është rreth 900m e lartë, ka pamjen e duarve të cilat duken sikur e mbajnë urën në skajin e një mali.

Kjo urë është bërë një destinacion i madh turistik sapo është hapur. Ajo njihet si dora e Zotit.

Arkitekti i urës deshi që t’iu jepte njerëzve ndjenjën e ecjes nëpër duart e Zotit, por pranoi se u befasua se si selfiet e njerëzve janë bërë hit nëpër botë.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here