Nje video humoristike eshte bere vertet vi.rale ne rrjetet sociale.

Gjate stervitjes, komandanti vjen dhe i thote ushtarit qe babai i tij ka ndruar jete, ne ato momente ushtarit i bie te fiket.

Pas disa ditesh, te njejtit ushtar i vd.es dhe nena, dhe djemte i thone komandantit qe tja thone lajmin pak me ndryshe se heren e pare, qe ushtarit mos ti bjere te fiket.

Menyra se si komandanti i jep lajmin, eshte shume e qesharake. Kuptohet qe eshte nje humor qe ju ftoj ta ndiqni me poshte dhe te shkriheni duke qeshur.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here