(Video) Vjehrra shqiptare fyen nusen në mes të emisionit: Ti je kur*ë, fle me burrat e botës, ta tregoj unë ty moj…

0
249

This post has already been read 241 times!

Fabiola Gjonçaj është një 32-vjeçare e cila ka pasur dhe vazhdon të ketë një jetë jo të lehtë. Në fytyrën e saj sheh hem atomat e dh u nës 10-vjeçare që përjeton nga vjehrra e saj.

Rikthehen historite e zgjidhura te 2016 Me zemer te hapur nga Evis Ahmeti 3  janar, 2017 News24 - YouTube

Në datën 29 shtator pasi mori vajzën nga shkolla për ta shoqëruar në shtëpi Fabiola Gjonçaj u përball me dh u nën e së vjehrrës Violeta Gjonçaj.

Me çfarë jetonte familja?

Unë punoja në call center. Më pas ika me burrin në Gjermani për azil. Jetuam 2 vite e gjysmë. Në fillim shkonim mirë pastaj ai i çonte lekët vjehrrës. Ajo na vinte aty.

Çfarë ndodhi në 29 shtator?

Shkova të merrja vajzën nga shkolla dhe roja dhe mësuesja u ankuan sepse ajo kishte shkuar ta merrte vajzën pa mbaruar mësimi. Ajo donte ta merrte para meje sepse shkon në treg dhe vjedh gjera. Sa hapa derën më ofendoi me fjalë të rënda. Vajza nga fr ika mbylli derën.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here