Videoja më e bukur që do shikoni dhe do lumturoheni! Babai ka filmuar vajzën që ka dita e lindjes deri kur u bë 20 vjeçe: Dua ta shikoj para se të jap shpirt

0
27

This post has already been read 25 times!

Një burrë ia ka vënë veti një sf idë interesante: Ai ka vendosur ta in cizojë vajzën e tij që nga lindja e deri në moshën 20-vjeçare, për çdo javë.

Siç duket edhe në videon e ngarkuar nga tabloidi britanik ‘The Sun’, tek vajza nuk është se vërehet ndonjë dallim i madh fizik përgjatë procesit të rritjes.

Flokët, fytyra, e buzëqeshja nuk është se dallojnë shumë në 20 vite diferencë.

Videoja ka lënë përshtypje të madhe tek përdoruesit e rrjeteve sociale, teksa pamjet janë shpërndarë mijëra herë.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here