Viheni dorën në zemër shqiptarë/ 32-vjeçari ka nevojë për ndihmën tuaj ta gëzojë jetën, familja nuk e shpëton nuk kanë as bukë të hanë

0
24

This post has already been read 13 times!

Një apel për ndihmë ka mbërritur. Bëhet fjalë për një 32-vjeçar, i cili u ak sid entua një ditë më parë në fshatin Homesh të Bulqizës.

Dhuna në protestë/ Reagon Spitali i Traumës: Janë paraqitur 19 pacientë,  s'ka rrezikshmëri – Dosja AL

Ai ndodhet në gjendje të r ëndë shëndetësore në spitalin e Tr aum ës në Tiranë, pasi ka marrë fraktura të rënda nga përplasja e fortë mes motorit dhe një automjeti. Familjarët e 32 vjeçarit i bëjnë thi rrje shqiptarëve të vënë dorën në zemër, pasi ata nuk mund të përballojnë dot shpenz imet për kuri min e 32 vjeçarit.

Sipas Mustafa Nasufit vëllait të të aksi dentua rit Besmirit, duhen 6 mijë euro për vendosjen e protezave të këmbëve pasi njëra është th yer në dy 2 vende dhe tjetra në një vend. Nëse nuk op erohet ai rre zikon të hu mbasë të dyja këm bët. Besmiri ndodhet pranë spitalit Usht ar ak në Tiranë, ndërsa ka vendosur në dispozicion numrin e celularit: 0693996151.

SPITALI-USHTARAK | 27.al

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here