KAVAJE

Një tërmet ka rënë pak më parë në Kavajë.

Tërmeti ka qenë me magnitudë 2.9 dhe me thellësi 2 km.

Ky është tërmeti i katërt për sot në vend. Pasi më herët janë regjistruar tre tërmete në Lushnje.

Tërmete në Lushnje kanë qenë me magnitudë 3.5, 4 dhe 2.2.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here