Ulja e temperaturave ka sjellë edhe përkeqësim të motit. Vendi është përfshirë nga reshje shiu, vranësira dhe reshje dëbore.

Në Librazhd reshjet e dëborës vijojnë ende duke përfshirë zonat si Sopoti, Polis, Fushë-Studë, Stëblevë, Rrajcë, Bardhaj e Skënderaj, Qarrishtë, Gizavesh, etj… por fatmirësisht rrugët janë të kalueshme.

Ndërkohë deri më tani trashësia e dëborës është mbi 15-20 cm.

.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here