Vijon drama në Elbasan

0
36

This post has already been read 26 times!

Pavarësisht thirrjeve të vazhdueshme nga policia për t’u dorëzuar, ai ende vijon rezistencën.

I fshehur në një banesë, i moshuari nuk i ka kursyer plu mbat drejt uniformave blu, duke lënë të pl agosur edhe dy kalimtarë, të cilët janë jashtë rr ezikut për jetën.

Lefter Zhidru

Aktualisht, 71-vjeçari, Lefter Zhidru ndodhet vetëm në banesë, pasi fatmirësisht gruaja dhe vajza e tij arritën të dilnin nga aty.

Në vendngjarje kanë mbërritur drejtori i Policisë Kr iminale në Policinë e Shtetit, Tonin Vocaj, dhe ai i Drejtorisë Kundër Krimeve ndaj Personit dhe Pasurisë, Arben Dashi.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here