Vjen gjesti fantastik, s’do e besoni se ç’bën ky menaxher i supermarketit për vogëlushen që qau me të madhe

0
5

Një menaxher i një supermarketi është vlerësuar që shkoi përtej dhe më gjerë në një akt të mrekullueshëm mirësie për të ndihmuar një vajzë të vogël.

Menaxheri në dyqanin Water Lane të Jorkut u tha se n dihmoi një vajzë të vogël që po q ante pasi lodra që ajo donte ishte shitur.

Vajza e vogël e Cat Stephenson, Alison, shtatë vjeç, kishte pikasur një lodër lepuri Squishmalloë në dyqanin “Aldi” dhe vendosi që ajo do të kursente paratë e xhepit dhe t’i blinte për vete.

Pasi kurseu për disa javë, ajo më në fund kishte mbledhur para të mjaftueshme për të blerë lodrën e Pashkëve dhe u kthye në dyqan me mamanë e saj për ta blerë atë. Por menaxheri pas shumë përpjekjesh e gjeti lodrën dhe e bëri vajzën të lumtur.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here