Një video e pazakontë nga Shkodra është shpërndarë shumë shpejt në rrjetet sociale ditën e sotme. Në video shihet një vajzë bjonde, e cila shfaqet e veshur shumë hollë dhe kërcen në rrugë pas përfundimit të stuhisë.

Ajo është parë duke bërë lëvizje èrotike në mes të rrugës dhe kjo pa asnjë arsye. E reja kërcen për qejfin e saj dhe nuk shqetësohet fare se ka njerëz përreth.

Pasi mbaron kërcimin ajo vazhdon rrugën sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here