Vlora tronditet, pas vdekjes së 35-vjeçarit nga breshëria e plumbave, familjarët rrahin mjekët në spital –

Vdekja e 35-vjeçarit Delon Troqe në një atentat të bërë në biznesin e tij në lagjen “Pavarësia”, ka shkaktuar një sherr në spitalin e Vlkorës, ku familjarët e viktimës kanë ushtruar dhunë ndaj bluzave të bardha.

Shkaku i sherrit është bërë vdekja e të riut dhe pamundësia e mjekëve për ta shpëtuar.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *