Vogëlushi 6 vjec ec plot 3 ditë e 3 net në këmbë/ E bëri për vëllain e sëmurë: E njëjta sëmundje i ka marrë dhe motrën 8 vite më parë

0
18

Një vogëlush 6 vjeçar ka ecur për 72 Kilometra në këmbë për 3 ditë. Ndoshta mund të duket e çuditshme, por Harry Byrne nuk është një vogëlush I zakonshëm. Ai është vëllai I një vogëlushi që ka një sëmundje të rëndë.

Ai e ka bërë gjithe këtë maratonë për t’i dhënë një dritë shprese vëllait të tij të sëmurë me një sëmundje nga e cila më herët ka humbur dhe motrën.

Olivia, motra e tij e madhe ka humbur jetën 8 vite më parë nga e njëjta sëmundje që sot po i merr dhe vellain. Kjo sëmundje është aq e rrallë sa nuk ka as emër.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here