Voltana Ademi ka nisur te hape thesin dhe pas pandemise nuk po ndal shpenzimet e luksit. Se fundmi ajo ka çelur tenderin per blerjen e nje automjeti qe kap vleren e mbi 60 milion lekeve, ndersa mbetet mister per cfare do te perdoret dhe kujt do ti ngarkohet ne varesi.

Asnje specifikim nuk ka bere institucioni i bashkise Shkoder ne tenderin e çelur, duke u mjaftuar vetem me faktin e blerjes se automjetit dhe shumen perkatese te parave te vena ne dispozicion.

Shpenzimet marramendese jane nje nga shqetesimet me te medha qe kane sot institucione publike e ku perjashtim nuk ben as bashkia e Shkodres ku nen drejtimin e Voltana Ademit pergjate ketyre 5 viteve i ka leshuar pa duar tenderat. SPAK i ka nisur hetimet ne disa bashki te vendit e me gjase edhe ajo e Shkod…

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here