Vr.au vjehrrën dhe burrin në bashkëpunim me dashnorin, sot i ndodh gjëma

0
1008

This post has already been read 195 times!

Prokuroria ka kërkuar b.urg përjetë për Hysnie Hoxhallarin dhe Kasëm Pirjasin, të akuzuar për vr.asjen dhe dj.egien e Selkie dhe Olsi Hoxhallarit, nënë e bir. Vi.ktimat janë vjehrra dhe bashkëshorti i 32 vjecares, e cila kishte një lidhje të fshehur jashtë martesore me Kasëm Pirjasin, 26 vjeç.

Në vitin 2018, ku u shfaq në sallën e gjyqit për të rrëfyer kri.min, Kasëm Pirjasi u shpreh: “I vra.va se nuk takoja dot Hysnijen”. Ndërsa Hysnije Hoxhallari ka pranuar se nuk ka gisht në vr.asje.

“Unë nuk kam gisht në vra.sje. Kam fshirë hanxharin dhe njoftova policinë se ka rënë zj.arr në banesë në orët e para të mëngjesit,”- ka thënë e dashura e vr.asësit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here